Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Más se tud belépni a battlekni...

Más se tud belépni a battleknight.hu-ra?

Figyelt kérdés

8. szerveren vagyok, de nem enged be. Ha rákattintok arra, hogy már tag vagyok utána meg beírnám a felhasználónevet akkor visszamegy automatikusan arra, hogy új tag vagyok. Már jó hosszú ideje ezt csinálja. ixquickkel is próbáltam, azzal nem lehet szervert választani. Hidemyass.hu-n keresztül sem megy. Mi a ördög történt az oldalon, amikor más be tud lépni csak én nem.

Amúgy nem tiltottak le, be lehet lépni a karakteremhez másik gépről.

2011. júl. 13. 21:58
 1/2 anonim válasza:
Nem tudom de nekem semmi sincs meg . Rendbe való belépés semmi. teljesen idegen játék lett pedig egyszer már játszottam. segítenél mit hova pakoltak?
2011. júl. 13. 23:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem jó lett. A bagoly segít csak csináld végig. Aztán hamar ki lehet tapasztalni. Mi az, hogy semmi nincs meg? Akkor te sem tudsz belépni? Mutass már egy képernyőképet légyszi!
2011. júl. 14. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!