Bazsko kérdése:
Szerintetek mikor lesz játszható wow cataclysm szerver?
Figyelt kérdés
olyan, amibe végre el lehet hagyni a start helyeket és rendben vannak az NPC-k és mobok is a worgen és goblin starthelyeken... csak ezzel a két kaszttal ütköztem gondokba...2011. júl. 12. 19:48
1/2 anonim válasza:
Remélem mihamarabb.Próbálkoztam már 4.2.0-án, de sajnos csak olyanok vannak amikhez Launcher is kell, remélem hamarosan ilyenek sem lesznek.
2/2 kevke98 válasza:
hát én is de eddig én is csak launcheres szerverekbe ütköztem szerintem nem lesz launcher nélküli szerver.. én most rebelwowon vok vannak rajta magyarok gyertek fel oda kevke98 corpy hungaryvok magyarvok ezek vok én majd ott tali:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!