A gép (elvileg) elég erős, mégis gondjaim vannak vele. Miért? .
Nem olyan durva a gépem, de azért szerintem jelenleg megállja a helyét:
Oprendszer: Windows 7
Processzor: QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 965, 3416 MHz (17 x 201)
RAM: 4 GB
VGA: NVIDIA GeForce GTX 465 (1024 MB)
DirectX: DirectX 11.0
Memória: 931 GB, ebből 555 GB szabad
(Ha valamit kihagytam kérdezzetek rá!)
A gép elég gyors alapvetően, de amikor játékra kerül a sor (elég gyakran), akkor már bajban vagyok, ugyanis nincs olyan játék, ami ne fagyna le rajta (maradjunk az igényes, kidolgozott játékoknál). Az esetek többségében nem fagy le a gép, bár az is előfordul, de főleg az a gond, hogy a monitor egyszercsak befeketedik, kiírja hogy No Input Detected, majd a gombja narancsra vált. Sokszor pedig egyszerűen csak kilép a játékból, beakad a hang, és kiír valami hibaüzenetet (ha ez lényeges akkor kérdezzetek rá és leírom). Az játékonként változó hogy melyiknél mi történik, de a lényeg mindig ugyanaz, nem tudok nyugodtan játszani 1 órát sem.
A játékok amelyekkel próbléma adódik/adódott:
- Call of Duty: MW, MW2, Black Ops
- Battlefield: BC2
- The Witcher 2
- LEGO Star Wars: The Clone Wars, Pirates of the Carribean
- Team Fortress 2
- Portal 2
Most hirtelen ezek ugrottak be, de biztos volt más is. Elnézést a hosszú szövegért, de remélem így eléggé érthető a dolog, mert nagyon kéne a segítség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!