Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 100% -os CPU használat? Mitől...

100% -os CPU használat? Mitől van ez?

Figyelt kérdés
Amikor telepíteni akartam egy játékot akkor a telepítés teljesen befagyott és kiléptem belőlle! Megnéztem a feladatkezelőt és láttam hogy a CPU használat 100%. Két programnál volt 50-50 a CPU, ezek közül csak az eggyikre emlékszem : ApVxdWin.exe Mi lehet a baja?:S
2009. márc. 30. 22:22
 1/6 anonim ***** válasza:
22%

1. eleve hibás a játékprogram telepítője

2. rosszindulatú pl.: kémprogram került a számítógépedre

3. gyenge a géped főleg grafikkártya ahhoz a játékhoz, amit telepíteni szeretnél

2009. márc. 30. 22:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Az lehet a baja a telepítőnek, hogy simán átraktuk a gépemről egy másik gépre és addig újra lett húzva a winyóm és amikor kész voltunk akkor úgyanúgy a másik gépről átraktuk erre a gépre(mármint a telepítőt)? Hibásodhatott meg a telepítő exe je?
2009. márc. 30. 22:50
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

Az apvxd-ről ezt találtam:

apvxdwin.exe is part of the Panda anti-virus suite. This process monitors the Internet connection on behalf of this product and is essential to it's running. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated.

Szóval az antivírus progi dolgozott a háttérben ezerrel, lehet hogy beszívtál valami kártevőt. A telepítő legális? Másik gépen a vírusirtó nem szólt?

2009. márc. 31. 01:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezt már énis megtaláltam róla! De azért kössz. Am eredeti próbaverziós pandát használok és nemhiszem hogy bejött vmi mert nemrég lett újra húzva a gép! És még sosem volt baja eddigsem, szoval nem avatkozott közbe..
2009. márc. 31. 16:02
 5/6 anonim válasza:
46%
VÍRUS!!!VAgy nem tudom de általába ettől van!!
2009. márc. 31. 18:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Mostmár feltudtam tenni!
2009. márc. 31. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!