Hogyan kell egy . Txt fájlt "beleégetni" egy . Avi fájlba?
Srt esetén TextSub pluginnal én így csináltam>>> *****
Járj sikerrel...:))
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Hihetetlen ami itt megy. Követtem az utasításokat, letöltöttem a VirtualDub 1.5.10-öt, a vobsubot, és ott követtem az utasításokat. Feltettem a vobsubot, aztán kijelöltem a virtualdub főmappáját, ahányszor telepítettem, mindig kifagyott. Aztán olvasom lent, hogy néha ez van, szóval nem érdekelt. A fájl amivel dolgozni akarok egy .avi fájl. Amikor megakarom nyitni, ez történik: [link]
Sebaj, utána olvastam, azt írják ilyenkor ezt kell csinálni: [link]
Követtem az utasításokat, letöltöttem a rar fájlt, kicsomagoltam, jobb klikk telepítés: semmi nem történik, a fájlt pedig továbbra sem bírja megnyitni. Őszintén szólva kicsit idegesítő, hogy ott tesz keresztbe ez a szar ahol tud. Amúgy Win7-em van. Sony Vegassal nem lehet feliratokat kezelni?
Hihetetlen ami itt megy. Követtem az utasításokat, letöltöttem a VirtualDub 1.5.10-öt, a vobsubot, és ott követtem az utasításokat. Feltettem a vobsubot, aztán kijelöltem a virtualdub főmappáját,
a pulgin mapába kell
power:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!