Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell egy . Txt fájlt...

Hogyan kell egy . Txt fájlt "beleégetni" egy . Avi fájlba?

Figyelt kérdés
Subtitle workshoppal megnyitottam az avi fájlt, megcsináltam hozzá a szöveget, de nem tudom hogy kell elmenteni az avi fájlt úgy, hogy bele legyen égete a szöveg, csak külön egy .txt fájlt tudtam elmenteni.
2011. júl. 10. 12:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok annyira hülye informatika terén, de ez a feliratozósdi kifogott rajtam. :D Először Movie makerrel akartam, de az is fos, azzal csak középre bírtam rakni a szöveget. Utána megcsináltam subtitle workshopba, jól időzítettem, Formatfactoryn beleégettem aviba, erre az új fájlban elcsúszik a szöveg és megduplázza / megfordítja. Fingom sincs miért van ez.
2011. júl. 11. 13:20
 12/19 anonim ***** válasza:

Üdv:)

Ha követed a leírtakat akkor siker:)

Én is igy csinálom

[link]

2011. júl. 11. 19:03
 13/19 anonim ***** válasza:

Srt esetén TextSub pluginnal én így csináltam>>> *****

Járj sikerrel...:))

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. júl. 12. 07:38
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sikerült. Hihetetlen, mennyi mindent meg kell tenni, hogy fél percnyi feliratot feldobjak egy videóra, pedig nem lenne ez olyan bonyolult dolog.
2011. júl. 12. 23:51
 15/19 anonim ***** válasza:
:))
2011. júl. 13. 22:50
 16/19 A kérdező kommentje:

Hihetetlen ami itt megy. Követtem az utasításokat, letöltöttem a VirtualDub 1.5.10-öt, a vobsubot, és ott követtem az utasításokat. Feltettem a vobsubot, aztán kijelöltem a virtualdub főmappáját, ahányszor telepítettem, mindig kifagyott. Aztán olvasom lent, hogy néha ez van, szóval nem érdekelt. A fájl amivel dolgozni akarok egy .avi fájl. Amikor megakarom nyitni, ez történik: [link]

Sebaj, utána olvastam, azt írják ilyenkor ezt kell csinálni: [link]

Követtem az utasításokat, letöltöttem a rar fájlt, kicsomagoltam, jobb klikk telepítés: semmi nem történik, a fájlt pedig továbbra sem bírja megnyitni. Őszintén szólva kicsit idegesítő, hogy ott tesz keresztbe ez a szar ahol tud. Amúgy Win7-em van. Sony Vegassal nem lehet feliratokat kezelni?

2011. júl. 30. 13:56
 17/19 anonim ***** válasza:
:) ?
2011. júl. 30. 21:50
 18/19 anonim ***** válasza:

Hihetetlen ami itt megy. Követtem az utasításokat, letöltöttem a VirtualDub 1.5.10-öt, a vobsubot, és ott követtem az utasításokat. Feltettem a vobsubot, aztán kijelöltem a virtualdub főmappáját,

a pulgin mapába kell

power:P

2011. júl. 30. 21:51
 19/19 anonim ***** válasza:
TANULJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. júl. 30. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!