Kalos kérdése:
Kitudott játszani a Test Drive 2-vel?
Figyelt kérdés
Feltelepítem szépen a játékot és kér serial kódot utána meg Unlock kódot is. Próbáltam megoldani neten trükközve megoldást találni de sehogy se indul el pedig jó lenne...2011. júl. 9. 16:14
1/2 anonim válasza:
Szia!
Nekem is ez volt a problémám, de könnyű megoldani:
1. NE LEGYÉL CSATLAKOZVA NETRE!
2. A TŰZFAL BEÁLLÍTÁSAINÁL TILDST LE EZT : Uplauncher.exe (programfájlok(86x)-atari-Test drive unlimited) itt találod
3. HA OLYAT TÖLTÖTTÉL LE AMIHEZ VAN CRACK AKKOR A CRACKET MÁSOLD BE ODA AHOL AZ Uplaucher.exe VAN.(HA NEM OLYANOD VAN AKKOR TÖLTS LE HOZZÁ CRACKET...)
4. NEKEM EZZEL A SERIALLAL MŰKÖDÖTT: A52C-EKNZ-L539-DU7T
Remélem segítettem :)
2/2 A kérdező kommentje:
Hát sajna nekem úgyse működik...
Lehet h rosszul csinálom, mert win 7-en nem tudom pontosan h hol kell azokat letiltani.
2011. júl. 30. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!