Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Most először van laptopunk,...

Most először van laptopunk, feltelepítettem rá a windows-t, de nem tudok keresni az elérhető wifihálózatok között?

Figyelt kérdés
Hol van erre lehetőség?
2011. júl. 9. 13:12
 1/7 c:\ ***** válasza:
A wifi-hez való drivert is felraktad?
2011. júl. 9. 13:26
 2/7 A kérdező kommentje:

Rájöttem hogy nem, angol nyelvű az egész, de nagyneheen megtaláltam az eszközkezelőt, így kiderült hogy az ethernet controler, a network controller, illetve a video controller nincs feltelepítve.

Namármost a vga-nak tudom a nevét, azt könnyen feltesezm valószínűleg, de azt nem tudom, hogy milyen driver kell a másik kettőhöz, mivel mind2 unknown...

Normál gépet azt szétszedném és megnézném, de ezt....

2011. júl. 9. 13:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Na a laptop alján talátam valamit, remélem az jó lez...
2011. júl. 9. 13:34
 4/7 c:\ ***** válasza:
Hát, azért a laptop márkája és típusa alapján jó esetben a hivatalos weblapon lehet egy erőset tippelni, hogy melyik driver kell hozzá. (esetleg a hozzáadott CD/DVD lemez is nagy segítség lehet ilyenkor.)
2011. júl. 9. 13:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Tudom, csak eddig ezeket nem találtam...

Cd nem volt, vagy anyám elkeverte....

Tegnap este miután fél10kor hazaértem láttam először, addig meg sem mertem kérdezni, hogy milyen, mert úgysem azt mondja az anyám, ami lényeges....

De most megtaláltam az aljára vannak írva, enél joban nehéz lett volna eldugni:).

Azért kösz a segítséget

2011. júl. 9. 13:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sok modellnek az aljara van rakva egy cimke amin a wifi modul markaja es tipusa ra van irva. Egy probat meger.
2011. júl. 9. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Hoppa elnezest, a sajat kommenteket nem olvastam, nem lattam hogy mar megtalaltad az infokat. Na ez esetben sok sikert.
2011. júl. 9. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!