Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell emulálni a HALO 3...

Családi Krisztián kérdése:

Hogyan kell emulálni a HALO 3 -at?

Figyelt kérdés
Xbox-ról szeretném emulálni pc-re!
2011. júl. 7. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán ezzel sikerülhet: [link]
2011. júl. 7. 14:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem! A HALO 3 nekem iso fájl amit az akar az XBE fájl.
2011. júl. 9. 10:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fog menni. Maga az emulálás igen nagy erőforrás igénnyel párosul, így csak régi konzolos játékok emulálhatóan PC-n játszható sebességgel...bár úgy tudom, hogy nem probléma/bug mentesek ezek a dolgok, mert hivatalos emulátor nem létezik csak ilyen "kókányolt". Igaz még sosem csináltam ilyet, de anno kicsit utánaolvasgattam a témának...Szerintem a Halo 3 emulálás felejtős (de javítsatok ki, ha tévedek).
2011. júl. 9. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy milyen géped van, de ha emulátorral akarsz játszani Xbox-os játékot, akkor nem várj még low grafikán se valami sok FPS-t.
2011. júl. 9. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!