Ha csak a sims3 leszáll az éj kiegészítőt veszem meg és az alapjátékot letöltöm akkor lejátssza a játékot?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 09:08
1/7 anonim válasza:
Persze, lehet, hogy még crackelni se kell. :D
2/7 A kérdező kommentje:
Na megvettem de vmiért nem tudja olvasni a dvd-t és így nem tudom telepíteni most mit csináljak?
2011. júl. 15. 13:38
3/7 anonim válasza:
Hogyhogy nem olvassa a DVD-t? Meg se tudod nyitni a tartalmát intézőben? Eredetinek nem lenne szabad nem működni. Ha problémás, vidd vissza.
Az alapjátékot meg feltelepítetted rendesen? Olvassel fájlt tett bele a feltöltő? Amiben leírja, hogy kell-e crack, stb.
4/7 A kérdező kommentje:
az a baj hogy azt se tudja hogy van e benne cd nem tudom a telepítést elindítani. Pedig jó a gépem ugyhogy ezért nem értem h. most mi van.
2011. júl. 20. 09:23
5/7 anonim válasza:
Akkor hibás a lemez, cseréltesd ki a boltban.
6/7 A kérdező kommentje:
de két gépünk van és az egyik már régebbi és nem bír olyan sokat a másik meg hiper szuper meg mittomén és erre a régi gép le tudja játszani a cd-t most télleg nem vágom mi van.
2011. júl. 20. 12:35
7/7 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy CD, vagy DVD. A lemezed DVD. A lejátszód viszi a DVD-t is, vagy csak CD-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!