Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A laptopom nagyon lelasult,...

A laptopom nagyon lelasult, mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés

A laptopom nagyon lelasult, = ( Nemtudom, hogy mit tegyek, Szétlett szereltetve portalanitották, Töröltem rolla dolgokat és majd ami kellett ujra feltelepitettem ( (250gb-ból foglalt 71gb foglalt) ) Lemeztöredezetségmentesitést is futattam rajta 3x egymás után ( (ellemzésnél mindig 0% jött ki) ) de azért futattam, Ezek után mit lehetne még csinálnom?

Gépem:

Asus Notebook ((k50ij azthiszem))

minősítés: 3,3 windows-élményindex

Proci: pentium (R) Dual-Core CPU T4300 @ 2,10Ghz 2,10Ghz

ram: 3gb

rendszer tipusa: 64 bit opr. (win7 home prémium EREDETI)

úgyviselkedik mint a régi 10 éves asztali számítógépünk ami fele ilyen arányokkal nem bir ((és még néha gyorsabb is))

2011. júl. 6. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Vírus és Spyware irtással próbálkoztál? Előbbihez Avirat, utóbbihoz meg mondjuk egy Spyware Terminatort tudnék ajánlani.

Ha ez sem segít, akkor próbálj meg egy Win7 reinstallt mélyformázással egybekötve (bár ez utóbbiból lehet elég lenne egy gyors is)

2011. júl. 6. 21:54
 2/7 A kérdező kommentje:

nod32,avg, avast, volt rajta futtatva semmit nem találtak. mélyformázást vagymit hogyan kellene csinálni?

köszi a választ

2011. júl. 6. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem töredezett.Gondolom a beépített töredezettségmentesítővel csináltad ami enyhén szolva is pocsék.Próbáld inkább az Iobit Smart Defrag Teljes optimalizálás részét és a Boot idő defragot.Nekem bevált ajánlom neked is.De ott van még a vírus/kémprogram/spyware.Nézz meg 1 vírusírtót is.

Vagy végső esetben mentsd le a fontos dolgokat majd teljes reinstall.

2011. júl. 6. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Csak végső megoldásként formázd.

Vírusírtónak meg ajánlom a Vipre-t és Kaspersky-t

2011. júl. 6. 22:05
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi holnap kiprobálom ezeket. remélem müködni fog utána
2011. júl. 6. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:

nem lesz sokkal jobb

ezen a gépen igazából a win7 újratelepítése lenne a jó megoldás,ez kb 2 óra alatt meg is van,és attól megint szárnyal a gép

2011. júl. 7. 06:03
 7/7 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Újratelepítés.
2011. júl. 7. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!