A laptopom nagyon lelasult, mit kellene csinálnom?
A laptopom nagyon lelasult, = ( Nemtudom, hogy mit tegyek, Szétlett szereltetve portalanitották, Töröltem rolla dolgokat és majd ami kellett ujra feltelepitettem ( (250gb-ból foglalt 71gb foglalt) ) Lemeztöredezetségmentesitést is futattam rajta 3x egymás után ( (ellemzésnél mindig 0% jött ki) ) de azért futattam, Ezek után mit lehetne még csinálnom?
Gépem:
Asus Notebook ((k50ij azthiszem))
minősítés: 3,3 windows-élményindex
Proci: pentium (R) Dual-Core CPU T4300 @ 2,10Ghz 2,10Ghz
ram: 3gb
rendszer tipusa: 64 bit opr. (win7 home prémium EREDETI)
úgyviselkedik mint a régi 10 éves asztali számítógépünk ami fele ilyen arányokkal nem bir ((és még néha gyorsabb is))
Vírus és Spyware irtással próbálkoztál? Előbbihez Avirat, utóbbihoz meg mondjuk egy Spyware Terminatort tudnék ajánlani.
Ha ez sem segít, akkor próbálj meg egy Win7 reinstallt mélyformázással egybekötve (bár ez utóbbiból lehet elég lenne egy gyors is)
nod32,avg, avast, volt rajta futtatva semmit nem találtak. mélyformázást vagymit hogyan kellene csinálni?
köszi a választ
Szerintem töredezett.Gondolom a beépített töredezettségmentesítővel csináltad ami enyhén szolva is pocsék.Próbáld inkább az Iobit Smart Defrag Teljes optimalizálás részét és a Boot idő defragot.Nekem bevált ajánlom neked is.De ott van még a vírus/kémprogram/spyware.Nézz meg 1 vírusírtót is.
Vagy végső esetben mentsd le a fontos dolgokat majd teljes reinstall.
Csak végső megoldásként formázd.
Vírusírtónak meg ajánlom a Vipre-t és Kaspersky-t
nem lesz sokkal jobb
ezen a gépen igazából a win7 újratelepítése lenne a jó megoldás,ez kb 2 óra alatt meg is van,és attól megint szárnyal a gép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!