Most akarok át váltani Vodafon-ról T-mobilra . Lg kp 500-am van de be raktam a sim kártyát meg minden és azt jelzi hogy zárolva van. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
az Lg kp 500 lehet hogy nem kártyafüggetlen?mert beraktam ahogy írta a simkártyát bekapcsotam és be írtam a pin kódot de azt írja a szim kártya zárolva és nem tudom aktiválni a megadott számon a simkártyát. help!!2011. júl. 6. 12:41
1/5 anonim válasza:
nyilván nem kártya független a telefon. ha magadtól is rájöttél, keres függetlenítő megoldást itt: [link]
2/5 anonim válasza:
Az én adroidos telefonom pl. az internettel naponta eljátssza ezt: ki kell kapcsolni, aztán vissza és akkor már PIN kóddal belépve megy.
3/5 A kérdező kommentje:
am de nekem azt mondták hogy kártyafüggetlen.//jah és ki be kapcsolom és minden csinálok vele de nem engedi hogy föl hívjam a számot mert be írom a pin kodot azt elfogadja és az van ki írva hogy" A sim kártya zárolva" és csak vész hívás van ennyi. lehet inkább vissza kellene vinnem az üzletbe ahol vettem a kártyámat??
2011. júl. 6. 13:36
4/5 anonim válasza:
Megvan a SIM kártya eredeti nagy lapja (amiből ki kellett venned)? Azon van ilyen, hogy PUK (ha lekaparod, ott a szám). Ez a feloldó kód. Olvasd el az utasítást, hogyan kell használni. Alighanem háromszor elrontottad a PIN-t.
5/5 A kérdező kommentje:
nem rontottam el még ott írja hogy 3 szor lehet meg próbálni..de nem rontottam 1 szer sem szal nem az a baja:) azért köszi
2011. júl. 6. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!