Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Én lehúztam a GTA San Andreas...

Én lehúztam a GTA San Andreas játékot utorrenten, beinstalláltam és ezt irja ki:Not disc inserted. Hogy kell crackelni a játékot? Vagy mit csináljak, ha nem a crack kell hozzá?

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
ahol az install fájlok vannak ott valamelyik mappába van egy olyan hogy gta_sa.exe .azt másold a telepitett játékhoz és indicsd.remélem érthetö. :D
2011. júl. 6. 12:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Thx,csak nem értem :D Nem az,hogy én nem értem,hanem én Szlovákiába lakok és szlovák a gépem,ezért nem tudom ezeket a mappa neveket,stb...Ja,és ha rámegyek erre:gta_sa.exe,ezt irja ki -"The program cant start because ogg.dll is missing from your computer,Try reinstalling..."Az ogg.dll lehuztam és így sem megy :(
2011. júl. 6. 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Letöltötted az ogg.dll-t. De mit csináltál vele? A dll-eket általában a Windows/system32 mappába kell másolni, mert onnan vannak betöltve, vagy a játék mappájába.

Bármilyen nyelvű a Windowsod, a játék telepített mappájának, a Windowsnak a mappái mind angolul vannak megadva.

Crackelni pedig úgy kell, hogy a játék install mappájában kell lennie egy alkalmazásnak, ami a játékot indítja (gta_sa.exe vagy hasonló). Ezt be kell másolni abba a mappába, ahová a játékot telepítetted. Mivel a név azonos rá fog kérdezni a felülírásra, igent nyomsz rá, és utána már használható a tört játék.

2011. júl. 8. 14:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen koszi!!!már megy is !!!még egyszer,nagyon koszonom!!!
2011. júl. 8. 15:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Helyesbítek,mégsem megy,eloszor ment,most már megint nem megy :(amugy jó lesz ha az egyik haverom átégeti nekem a lehúzott gta san andreas-ját?fog menni?
2011. júl. 8. 16:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha másolt lemezről van szó (letöltött és kiírt), akkor ugyanezt kell vele csinálni. Annyi a különbség, hogy a valódi lemez a lemezmeghajtóból fog nyílni, a gépre letöltött pedig a daemon tools által létrehozott lemezmeghajtóból. A tartalom elvileg ugyanaz, csak crackelni kell. Bár ha először jó volt, legközelebb is mennie kellene, hiszen a crack át lett helyezve a telepítési mappába, és arra a fájlra hivatozik az asztalon a parancsikon. Ha mégsem, ezt még le tudod ellenőrizni, hogy a telepített exe fájlt felül kell írni a crack exe fájljával, és erre a fájlra hivatkozik a parancsikon, ha azzal indítod.
2011. júl. 8. 17:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen húzd rá a cracket az ikonra!
2011. júl. 27. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!