Akksi vagy a laptop a hibás?
Ha sokáig nem használtad (és teljesen lemerült), akkor előfordulhat, hogy nagyon sokáig kell tölteni, míg újra "életre kel" - remélhetőleg. A Li-Ion-os akksikat nem szabad teljesen lemeríteni, ez a legnagyobb ellenség.
Ha az akksi nincs a gépben, ajánlatos félig feltöltve, hűvös helyen, nedvességtől elzárva tartani. Mivel azonban állásában is merül, néha elő kell venni és rátölteni.
Egyébként az sem nagy baj, ha folyamatosan benn van a gépben, akkor is, ha nagyrészt hálózatról üzemelteted.
Nekem is volt ilyen, a lenovo netbokom 3 cellás akksiját néhány hét után lecseréltem 6 cellásra. Mikor nagy sokára előkapartam az elsőt, nekem is ezt produkálta, aztán nem vettem ki belőle, és egyszer csak elkezdett tölteni. Azóta vigyázok rá, és az is rendesen működik.
Remélem a tiéd is lábra kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!