Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért tököl ennyit a windows...

Miért tököl ennyit a windows miután elindult?

Figyelt kérdés
Egész jó acer laptopom van, i5-450m, hd5650, 4gb ram, szóval ne ezzel próbáljátok indokolni a dolgot. Ha elindítom a windows egész gyorsan betölt, ezzel nem volt gond, de amikor bejelentkezek még vagy 2 percig használhatatlan. A firefox egyáltalán nem indul el addig. kb 1 percnél megjelenik két ablak mint pl. a steam, és utána még 1 percig nem csinál semmit. Ez mitől lehet? vírus? Új ESET SS-em van... esetleg valami program csinálhatja? Trillian van fennt ami elindul kapásból, másról nem tudok. Lehet hogy nagyon töredezett a lemez?
2011. júl. 3. 12:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam filózni ilyenkor. Ha már a win nem azt csinálja, amit megszoktam tőle,máris húzom újra.
2011. júl. 3. 13:26
 2/2 anonim válasza:

Túl sok program indul el, amikor bejelentkezel. A vírusölők is nagyon lelassítják a gépet, az eset pl leellenőrzi a gépet minden induláskor. Azért néhány programot nem árt letiltani.

Start->Futtatás->msconfig->Automatikus indítás menüben tilthatod le őket. Ha nincs futtatás, akkor: Tálcára jobb gomb->Tulajdonságok->Start menü->Testreszabás, és ott lehet beállítani

2011. júl. 3. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!