Van egy win98. bin-em és win98. cue ha ezeket Neroval kiírom akkor azt lehet bootolni (Ha nem akkor hogyan kéne kiírni h lehessen bootolni)?
A cue az képfájl,az biztos. A kérdés az hogy amikor készítették a lemezről, akkor a lemezen volt e boot fájl?
Ha igen akkor menni fog,ha nem akkor nem.
A néro-nál tudom hogy meg tudod csinálni, én mondjuk a nero5-el csináltam ilyet utoljára. Ha van egy win98-as indító floppy lemezed,akkor a Nero-ban kiválasztod hogy boot-olható adat lemezt szeretnél írni. Kicsomagolod a képfájlt,és ráhúzod a Nero-ban az irandő részre.Elindítod az írást, és először a floppy-ról fogja az adatokat, felírni, utána a win98-at a gépről. Amikor boot-olsz vele,ugyanúgy fog viselkedni mintha floppyról menne,ugyanúgy lesz A: meghajtó,csak a cd-ről fogja olvasni.
Én így csináltam ezelőtt 6-éve, azóta sem a NERO-val sem a WIN98-al nem foglalkozom. Mondjuk a lemez még azóta is megvan,pedig Win98-nál sürün kellett használnom.
Aki tud jobbat írja azért meg,mert kíváncsi lennék én is rá azért, mert apósom még ma is gyűjtője ezeknek a gépeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!