Kékhalál ezzel a hibakóddal? Mit csináljak a géppel?
Figyelt kérdés
Naponta többször van ilyen, általában nem terhelem semmivel a gépet, a neten szótárak vannak megnyitva, meg az open office, amik a munkámhoz kellenek.
Rákerestem, a processzorról találtam valamit, hogy illesztőprogramot kell cserélni. Megnéztem, de az enyém már az újat használja eleve, úgyhogy nem segített.
Mit csináljak?
2011. júl. 2. 14:06
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, fordító vagyok :) De nem ez a lényeg, a gépemmel mi legyen? Nyakamon a határidő, és így nem lehet dolgozni :S
2011. júl. 2. 14:10
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
nekem is csinált ilyet csak 3 dolgot tehetsz
-új gép
-ha Gigabyte alaplapod van általába azoknál szokott lenni akkor meg nézed az alaplap RAM kompatibilitás listáját ezt a www.gigabyte.hu oldalon meg tudod nézni ha gb alaplapod van ha nem akkor a gyártó oldalán.
-BIOS update
6/8 anonim válasza:
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Több mint valószínű, hogy valamilyen driver okozza, telepítsük újra a rendszert. Kicsi az esélye, de okozhatja sérült memória vagy lapozófájl is. Ezek ellenőrzése gyors és biztos, ezért célszerű ezzel kezdeni.
7/8 anonim válasza:
Mentsél le mindent és rakd újra a Windows-t. Mást nem lehet tenni, sajna.
8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos az leghamarabb két hét múlva fog menni, addig van valami ideiglenes megoldás?
2011. júl. 2. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!