Milyen stratégiai játékokat tudtok ami elmenne (viszonlag jó grafikával, akadás nélkül) ezen a gépen?
Talán Roma-Total war ... A Total War sorozat szerintem nagyon jó stratégiai játék , bár azért van benne akció is.
Ahogy elnézem fél Gb ram elég kevés ...
Esetleg online sakk ? xD
ne foglalkozz az előző bunkóságával.
Medieval total war (1. rész!)
Shogun total war (1. rész)
Rome total war
Age of empires 1-2
Stronghold crusader és Stronhgold crusader legends
Ezek mind angyon jó stratégiai játékok, nekem sok játékélményt hoztak és néha még ma is előveszem őket.
ha esetleg bővíted a géped akkor még: medieval 2 total war, Age of empires 3
Miért bunkóság a sakk ?
A memoriával kapcsolatban meg igazam van ...
Na de hogy ne offoljak:
Először mindenképp a Roma-t próbáld ki , szerintem az hatalmas játék , és nem is foglal sok helyet.
Ha bejön az ilyesfajta game , és jobb grafikát gondoltál akkor medieval2.Ez is nagyon hangulatos , nem is olyan nagy gépigényű , tehát egy kis költekezéssel futna szaggatás nélkül is ,talán.
1. Online sakkhoz majdhogynem már gép sem kell.
2, ahhoz hogy a medieval2 tw-vel tudjon csatázni is valaki, szaggatás nélkül kell egy 256-os videókártya és 1gb ram is (128mb-snél tök m1 milyen, catázni nem tudsz csak a kampánytérképen menedzselni.)
és kellene még egy 2ghz-s proci is.
Ha régifajta a gép, akkor ez a felújítás elég sokba is kerülhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!