Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a gép? Vmi...

Miért csinálja ezt a gép? Vmi megoldás? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Vagy 2-3 napja mindig úgy indul a gépem(win xp van rajta)hogy vmi kegyetlen lassan jön be, mert mindig telerakja az asztalomat ikonokkal, amit ki lehet törölni később de nagyon lelassítja a gépem(TMP3D2C.tmp ilyen ikonokkal) néha ha vmit csinálok a gépen mióta ki sikerült törölni őket akkor is megfagy néha hosszabb - rövidebb ideig, AVG vírusírtóm van, régóta ezt használom mert ez tűnik a legjobbnak az eddigi összes közül, de 3 nap alatt 2 nap le is volt tiltva valószínű a vírus miatt?!?! amikor nem volt letiltva, frissítette magát, átvizsgáltam vele a gépet 1 darab vírust nem talált, mert arra gyanakodom. valami 5let? v rakjam újra? amit nagyon nem akarok xD
2011. júl. 2. 12:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt az XP-t már lehetetlen helyreállítani... Telepítsd újra.
2011. júl. 2. 12:30
 2/2 anonim ***** válasza:

hidd el jobban jársz ha újra rakod nem tart az olyan sok ideig

nekem multkor valami Generic Host Process hiba mindig kilőtte a hangot és fél napig keresgettem a neten a leírásokat hogy mit kellene vele csinálni de végül újra telepítés lett belőle, sok időt megspóroltam volna ha rögtön azzal kezdem

2011. júl. 2. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!