Ezt (youtube.com/watch? V=k0DBJ5f86pc) valaki letudná tölteni nekem, mert a Vdowloader nem engedi
Letöltőprogramok garmadája - egyik jobb, másik kevésbé
OFF
Hosszú liknért k* anyázd a GYK mod rendszerét (ahogy most én teszem), mert nem engedett bit.ly-n rövidíteni...
ON
Én a Koyote Free flv Convertert ajánlom, lassan 5 éve nem csalódtam benne.
Koyote Free flv Converter? 5 éve nem csalódtál? és a programot mióta használod? (:
ne haragudj de nem vagyok híve az olyan programoknak aminek a nevében szerepel a "free", a "converter" és egy fájlformátum kiterjesztése
(ha - esetleg - a minősége átlépné az általában tapasztalt igen alsó határt, akkor is csak egyetlen egy fájlformátum konvertálására lenne alkalmas, nem beszélve arról, hogy általában ezek az ffmpeg/MEncoder ingyenes parancssorból futtatható programot használják a megfelelő paraméterekkel)
használd a downloadhelper nevű firefox kiegészítőt
konvertáláshoz pedig a super nevű ingyenes programot (ez legalább "bevallja", hogy milyen más segédprogramot használ, bár a letöltőoldala és a kezelőfelülete enyhén szólva is nagyon szar)
egy szóval nem mondja, hogy le akarja tölteni, csak azt akarja, hogy _mi_ töltsük le neki.
ehhez egyáltalán nincs szüksége sem a letöltőprogramok ismeretére, sem a kattintható linkek készítésének az ismeretére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!