Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell kikapcsolni a...

Hogyan kell kikapcsolni a monitorom?

Figyelt kérdés

Sikerült összegyűjtenem a pénzem egy monitorra. Már lassan egy hete meg van, de nem találom a kikapcsoló gombot. A bekapcsoló gombot hiába nyomkodom, nem reagál. Azon gondolkodom, lehet valami érintős gomb, de már viszont végig taperoltam mindenütt, de nem kapcsolt ki.

Lehet van távirányítója, nem tudom de az biztos, hogy kell lenni rajta egy kapcolónak, csak nem tudom, hol van.

Garancia nem tudom, hogy van e rajta mert használtan vettem.

Ja amúgy 14 colos nem LCD (nem tudom milyen márkás mert már le kopott róla) monitorról van szó.

Köszi a válaszokat!

2009. márc. 27. 13:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem láttam olyan monitort, ahol a kikapcsoló gomb ne lett volna ugyanaz, mint a bekapcsoló. Tuti, h nem működik ez a gomb.
2009. márc. 27. 13:39
 2/2 anonim ***** válasza:
58%

ha nem lcd és már lekopott az irás is róla akkor nem mostani gyerek akkor feltételezhető hogy még isostat kapcsolo van rajta

ha megnyomod a be kapcsolo gombot kattanik ha nem kattanik akkor a kapcsolonak vége van

ha ne talántán mikrokapcsolos lenne amit kétlek akkor is ugyan igy járj el de ott jobban hallgatozz mert annak halk a kattanása

ha nem kattanik ha meg nyomod a gombot akkor vége van neki

ha ki huzod ahálozati aljzatból és vissza dugod a monitor meg automatikusan indul akkor a gomb vagy beragadt vagy direktbe van kötve

egy szó mint száz 95% hogy a főkapcsoló a hibás

2009. márc. 27. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!