Milyen végzettség (ek) re van szükség pc üzlet nyitáshoz?
Műszakicikk eladó
vagy
Kereskedő-boltvezető
Ezek valamelyikével már ki tudod váltani a vállalkozóit.
Más szakma, ilyen bolt nyitásához nem kell!
(Persze végzettség sem kell, ha alkalmazol egy olyan személyt akinek ez megvan.)
Ha van Élelmiszer és Vegyiárú eladód kapásból mehetsz Kereskedő-boltvezetőire, a Műszakicikk eladóit akár ki is hagyhatod, csak pénzkidobás ebből a szempontból.
Az Élelmiszer és Vegyiárú és a Műszakicikk eladó között csak 1 modul különbség van. Így szerintem kérhetsz mentességet és csak a műszaki modulból kell majd vizsgáznod, ha utóbbit mégis megszeretnéd csinálni, az pedig csak sima gyakorlati rész, még tanulni sem kell rá.
"Egy üzletvezetői tanfolyamot szeretnék még elvégezni, ez mellé érdemes lenne-e egy rendszergazdai tanfolyamot elvégezni?"
Ártani nem árt, de mint mondtam nem szükséges. Képességfejlesztésre jó, de önállóan sokkal célirányosabban tudsz tanulni, fejleszteni magad erre a szakmára, és megszabadulsz sok felesleges sallangtól.
Sajnos én Győr-Moson-Sopron megyei vagyok, így a pesti iskola felejtős, de ahogy nézem kéthetente kéne bejárnom, így végül is nem tűnik annyira vészesnek.
Előtte azért még körülnézek máshol is a neten, hátha találok közelebbi helyet.
Nagyon szépen köszönöm a válaszaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!