Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen végzettség (ek) re van...

Queasy kérdése:

Milyen végzettség (ek) re van szükség pc üzlet nyitáshoz?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy Élelmiszer és Vegyiárú szakmám van, e mellé szereztem másfél hete érettségit. Ezentúl esti tagozaton szeretnék még tanfolyamot végezni, csak nem tudom, hogy mit kéne. Egy üzletvezetői tanfolyamot szeretnék még elvégezni, ez mellé érdemes lenne-e egy rendszergazdai tanfolyamot elvégezni?
2011. jún. 30. 19:20
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

Műszakicikk eladó

[link]

vagy

Kereskedő-boltvezető

[link]

Ezek valamelyikével már ki tudod váltani a vállalkozóit.

Más szakma, ilyen bolt nyitásához nem kell!

(Persze végzettség sem kell, ha alkalmazol egy olyan személyt akinek ez megvan.)

Ha van Élelmiszer és Vegyiárú eladód kapásból mehetsz Kereskedő-boltvezetőire, a Műszakicikk eladóit akár ki is hagyhatod, csak pénzkidobás ebből a szempontból.

Az Élelmiszer és Vegyiárú és a Műszakicikk eladó között csak 1 modul különbség van. Így szerintem kérhetsz mentességet és csak a műszaki modulból kell majd vizsgáznod, ha utóbbit mégis megszeretnéd csinálni, az pedig csak sima gyakorlati rész, még tanulni sem kell rá.

2011. jún. 30. 19:45
 2/4 P.O.C. ***** válasza:

"Egy üzletvezetői tanfolyamot szeretnék még elvégezni, ez mellé érdemes lenne-e egy rendszergazdai tanfolyamot elvégezni?"

Ártani nem árt, de mint mondtam nem szükséges. Képességfejlesztésre jó, de önállóan sokkal célirányosabban tudsz tanulni, fejleszteni magad erre a szakmára, és megszabadulsz sok felesleges sallangtól.

2011. jún. 30. 19:52
 3/4 A kérdező kommentje:

Sajnos én Győr-Moson-Sopron megyei vagyok, így a pesti iskola felejtős, de ahogy nézem kéthetente kéne bejárnom, így végül is nem tűnik annyira vészesnek.

Előtte azért még körülnézek máshol is a neten, hátha találok közelebbi helyet.

Nagyon szépen köszönöm a válaszaidat!

2011. jún. 30. 20:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva, édesanyám tavaly végzett Győrben boltvezetőit, már meg is van, hogy hova kell jelentkeznem. :)
2011. jún. 30. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!