Milrt nem megy a gta san andreas a gépemen (Wxp 32bit)?
Hali mindeki
Újratelepitettem a gépemet windows xp 32 bittel feltelepitettem a hangkártya és videókártya illesztőjét is egy két hónapig ment a san andreas de most ha el akarom indítani a san andreast a simát bejön a fehér kép utánna elindul a játék kiirja a Rocstar Games izéket de utánna a start game meg ilyenek helyett ilyen vonalak jönnek ki le is fotóztam Link: [link]
és a a multit indítom el akkor rámegyek ugye h connect ottis bejön a fehér kép utánna meg crashel majd kiírja ezt
Link: [link]
ha valaki tud valamit akor legyen szives írjon mert má megőrülök hogy nemtudok játszani vele és nagyon megköszönném na sziasztok
ez tényleg memhiba gyanús probléma
próbálj ki egy memtest-et pendriverol (vagy floppyrol), abból hamar kiderülhet:
Tedd ffl meg1x.
Ne torold le a jatekot siman tedd fel ujbol ugy hogy mar fenvan 1x es felulirja ha vmi hianyzik azt elnenti.
En is jartam igy a dirt3 al veletlenul kitoroltem vmit
01:09 a gépigény megvan ugyanis
Proci 2,61Mhz asszem
Ram:1GB
Vidikikari 512MB
DirectX:10
Egyéb is megvan
13:34
Képzeld el leirtam hogy futott és az előző oprendszereken is futott most van gebasz vele
07:21
hát én ezt a memtestet nagyon nem vágom de megnézegetem
és 08:13
azt már próbáltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!