Miért recseg a laptopom hangszórója?
Figyelt kérdés
Semmi baja nem volt vista alatta. Felraktam a win 7-t és valami irgalmatlanul recseg (valszeg a mély hangokat nem bírja). Próbáltam több drivert, most a legújabb van fent. Hangfalat nem tudok rádugni, mert rossz a jag dugó kimenet. Mit lehet vele csinálni?2011. jún. 27. 19:29
1/5 anonim válasza:
Esetleg gyárilag rossz minőségű a hangfal, jobb lenne rendes speakert rátenni de ha rossz a jack aljzat akkor régen rossz a dolog.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom,de nekünk XP volt a gépen ,de amióta ez a f*s win7 van ,azóta recseg a hangszórónk.
3/5 anonim válasza:
Érdekes nekem nem recseg, nem a Win7 a szar..Esetleg régi a codec és nem támogatja rendesen a win7-et, nem kizárt
4/5 A kérdező kommentje:
nem volt semmi baja win7 előtt... tökéletesen szólt. aztán lehet, hogy már feladta és azért recseg. codecet már többször frissítettem sőt kipróbáltam többfélét (alapból k-lite-t használok), de az sem segített. esetleg ha tudtok ajánlani valamilyet, ami tuti jó win7-hez azt megköszönném. most egyenlőre az van, hogy levettem a mély hangokat így kevésbé recseg.
2011. jún. 29. 09:24
5/5 anonim válasza:
Nekem is K-lite van a legjobb.. bár nekem realtek integrált hangkártyám van, nem lehet hogy régi hangkártyád van és nem tudja feldolgozni a jeleket rendesen? Nekem Vistát támogat de ugye az Win7el is jó..szal cseréld le vmi újabbra a kártyát hátha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!