Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen virusirtót használjak?

Milyen virusirtót használjak?

Figyelt kérdés
64 bittes win7 op rendszer
2011. jún. 27. 14:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
segíts légyszi
2011. jún. 28. 14:03
 12/15 anonim ***** válasza:

A legfontosabb a PUP-ellenőrzés bekapcsolása, mert sok kártevőt PUP-ként azonosít, már ha be van kapcsolva ez az opció. A heurisztikát is magasra veheted, de így még jobban lassíthatja a gépet (ettől függetlenül megéri).

Ezek a beállítások elméletben több false riasztást eredményeznek, gyakorlatilag én még nem találkoztam ilyennel.

Állandó védelmek / Fájlrendszer védelem / Szakértői beállítások / Érzékenység alatt teheted meg

Az IM (azononnali üzenetküldés) és a P2P védelemnél is megéri ezt megcsinálni. Ja, meg a Web védelemnél is!!

A P2P védelem alapesetben nem ellenőrzi az uTorrentes letöltéseket. P2P védelem / Szakértői beállítások / Programok, ott megkeresed az uTorrentet (könnyű lesz megtalálni, mert csak azelőtt nincs pipa) és pipát teszel.

Elvileg gondokat okozhat ez, de én még itt se találkoztam gondokkal, pedig így használom.

A Fájlrendszer védelemnél (és ezt elég talán csak ott) nem árt beállítania Szakértői beállítások / Műveleteknél, hogy első lépésként próbálja meg javítani a fájlt, aztán karantén, utolsó esetként pedig blokkolás.

De ha félsz a javítást első esetként meghagyni, akkor is fontos, hogy egyik lehetőségnél se legyen ott a törlés!!! Mert ha téves riasztás van, és egyből törli a fájlt, akkor nézhetsz!

Jobb felső sarokban Beállítások / Frissítések / További részleteknél tudod sűrűbbre állítani a frissítések keresésének intervallumát.

Ezen kívül le tudod tiltani a hangjelzéseket; le tudod szedni a LIKE AVAST! gombot, stb...

2011. jún. 28. 17:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Még a Viselkedés védelmet nem árt Kérdez módra tenni (Szakértői beállítások).

Egyszer-egyszer fog kérdezni, akkor neked kell eldöntened, hogy az általa károsnak avagy gyanúsnak titulált művelet tényleg blokkolandó-e, vagy téves.

Nyugi, sokat nem kérdez, akkor én se használnám így.

2011. jún. 28. 17:40
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2011. jún. 29. 13:31
 15/15 anonim válasza:

AVG 2012 semmi nem kell mellé,minden vírust kivéd.Ami rosszat tesz a gépednek,nem engedni megcsinálni.Ingyen letölthető torrent-tel innen:www.torrent-kereso.hu

beírod hogy avg 2012 és letöltöd

2011. dec. 14. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!