Milyen virusirtót használjak?
A legfontosabb a PUP-ellenőrzés bekapcsolása, mert sok kártevőt PUP-ként azonosít, már ha be van kapcsolva ez az opció. A heurisztikát is magasra veheted, de így még jobban lassíthatja a gépet (ettől függetlenül megéri).
Ezek a beállítások elméletben több false riasztást eredményeznek, gyakorlatilag én még nem találkoztam ilyennel.
Állandó védelmek / Fájlrendszer védelem / Szakértői beállítások / Érzékenység alatt teheted meg
Az IM (azononnali üzenetküldés) és a P2P védelemnél is megéri ezt megcsinálni. Ja, meg a Web védelemnél is!!
A P2P védelem alapesetben nem ellenőrzi az uTorrentes letöltéseket. P2P védelem / Szakértői beállítások / Programok, ott megkeresed az uTorrentet (könnyű lesz megtalálni, mert csak azelőtt nincs pipa) és pipát teszel.
Elvileg gondokat okozhat ez, de én még itt se találkoztam gondokkal, pedig így használom.
A Fájlrendszer védelemnél (és ezt elég talán csak ott) nem árt beállítania Szakértői beállítások / Műveleteknél, hogy első lépésként próbálja meg javítani a fájlt, aztán karantén, utolsó esetként pedig blokkolás.
De ha félsz a javítást első esetként meghagyni, akkor is fontos, hogy egyik lehetőségnél se legyen ott a törlés!!! Mert ha téves riasztás van, és egyből törli a fájlt, akkor nézhetsz!
Jobb felső sarokban Beállítások / Frissítések / További részleteknél tudod sűrűbbre állítani a frissítések keresésének intervallumát.
Ezen kívül le tudod tiltani a hangjelzéseket; le tudod szedni a LIKE AVAST! gombot, stb...
Még a Viselkedés védelmet nem árt Kérdez módra tenni (Szakértői beállítások).
Egyszer-egyszer fog kérdezni, akkor neked kell eldöntened, hogy az általa károsnak avagy gyanúsnak titulált művelet tényleg blokkolandó-e, vagy téves.
Nyugi, sokat nem kérdez, akkor én se használnám így.
AVG 2012 semmi nem kell mellé,minden vírust kivéd.Ami rosszat tesz a gépednek,nem engedni megcsinálni.Ingyen letölthető torrent-tel innen:www.torrent-kereso.hu
beírod hogy avg 2012 és letöltöd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!