3 Laptop közül melyiket válasszam? Acer Aspire 5750G-2634G75MN. Dell Inspiron N5110. Asus K53SV-SX260D. (pontos linkek alul)
Szeretnék mostanában venni egy laptopot, körülbelül tudom is, hogy milyet de kéne segítség.
Ami nekem fontos az az intel i7 és a videókártya, na meg hogy 200 körül maradjon.
1. [link]
Ebben tetszik a Multi-gesture touchpad, viszont nem hallok túl sok jót az Acer márkáról.
2. [link]
ennél nagyon nagy előny, hogy van neki 8 giga memóriája, viszont nincs benne a gt 540-es videókártya, nem tudom pontosan mekkora a különbség. (olvastam, hogy nem sok változtattak csak megnövelték egy kicsivel az órajelet. valaki tapasztalat?)
3. [link]
Az Asus-okról kevés rosszat hallok és ebben ott van az a 400 Mhz-es +turbo boost ami nem kevés.
Ezekről lenne szó, köszi a választ előre is.
én például a k53sv-t használom
tökéletesen meg vagyok vele elégedve
bár csak corei3, de még nem akadt egy játék se amivel high-on ne tudtam volna játszani átlag 30 fps-sel
najó crysis 2 (25 fps)
deus ex human revolution high dx11 30+ fps
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!