Hackintost hogy lehet feltelepiteni? Mert már hallottam róla csak nem tudom hogy kéne nekikezdeni. Gépem Asus K50IJ, de nem a sima, hanem a 4GB ramos Dual Core-os változat
Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 23:37
11/12 anonim válasza:
elméletileg jó amit linkeltél.
ha egy vinyóra kell, annak a menete: létrehozol egy partíciót az os x-nek. majd erre a partícióra feltelepíted, viszont ekkor nem fogsz tudni win7-et bootolni. ezért beraksz egy win7 telepítőt, és kijavítod vele a bootot. de most nem fogsz os x-et tudni betölteni, így a win7-re felteszed az easybcd nevű progit, és egyszerűen a bootba hozzáadod az os x-et, így indításkor választható lesz mind2. DE. ezt még nem próbáltam ki, csak olvastam, hogy működik. a program is megvan, és tényleg erre való.
12/12 A kérdező kommentje:
ok kösz akkor megpróbálom :D
2011. júl. 1. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!