Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki Microsoft...

Van itt olyan aki Microsoft Flight simulator x-ezik?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor te hogy szoktál repülni? Csak úgy felszállsz, és repülsz 1-et vagy előtt megtervezed az utat?
2011. jún. 26. 14:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Komplett útvonal tervet állítok össze általában, vagy megszülöm előtte, hogy melyik táv érdekel :) A kedvencem Budapest - London, vagy Budapest - Barcelona, vagy Budapest - Málta.

Szépen beállítva, a gate-től indulva, IFR repüléssel végig a leszállásig, onnan taxi to gates.

Realisztikus időjárással persze, úgy az igazi :) Sőt, ha egyedül vagyok itthon, még szépen végig is mondom a litániát az utasoknak :P Sőt, ha tovább akarod fokozni, állíts le mindent a gépen, nyisd ki az összes csomagteret, mentsd el az állást default-ként, és akkor amikor indulsz, szépen be kell indítani a gépet :) Meg persze jön a csomagoskocsi, és induláskor szépen hátratolnak :D

2011. jún. 26. 14:49
 2/11 A kérdező kommentje:
én is így szoktam :D milyen géppel szoktál repülni?
2011. jún. 26. 15:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Három nagy kedvencem van:

A bombardier learjet LJ-45 (ez magasan a kedvenc, szerintem ezt valóságban is el tudnám már vezetni, annyira ismerem a paneljeit :D )

Középtávra: CRJ-700

Hosszútávra: Boing 747 vagy Airbus A321

az Lj-45-el apámmal már körberepültük a világot, vagy 15 megállóval :D (igaz beletelt pár hétvégébe, de nagyon hangulatos volt)

2011. jún. 26. 15:11
 4/11 A kérdező kommentje:
Nekem a Boeing 737-800 és az Airbus a 321 tetszik. A leghosszabb utam Ferihegy-London, London-Miami, Miami-St. Maarten. De Európát jobban szeretem, az egyik kedvenc útvonalam Budapest-Milánó:) de a Budapest-London is nagyon jó.
2011. jún. 26. 15:20
 5/11 A kérdező kommentje:
Jó lenne Multiba repülni 1 et:D
2011. jún. 26. 15:22
 6/11 anonim ***** válasza:

Jah, csak kéne egy gép, ami nem 5-10 FPS között viszi el, meg egy Joystick, amivel repülni is lehet :D

Ilyen alacsony FPS mellett nem igazán merem netre vinni... Szerintem behalna tőle :)

Véletlenül a Jane's F-18-at nem ismered? :)

2011. jún. 26. 15:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Néztem róla videót. Lehet multizni vele?
2011. jún. 26. 16:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehet biza', de eléggé nehéz game :) De izgalmas nagyon, már ha szereted a harci bevetéseket.
2011. jún. 26. 16:46
 9/11 A kérdező kommentje:
Én mindent olyan dolgot szeretek ami repüléssel kapcsolatos:D letöltöm majd
2011. jún. 26. 16:58
 10/11 A kérdező kommentje:
Honnan szedjem le? Nem találok olyan torrentet amit seedelnek
2011. jún. 26. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!