Van itt olyan aki Microsoft Flight simulator x-ezik?
Komplett útvonal tervet állítok össze általában, vagy megszülöm előtte, hogy melyik táv érdekel :) A kedvencem Budapest - London, vagy Budapest - Barcelona, vagy Budapest - Málta.
Szépen beállítva, a gate-től indulva, IFR repüléssel végig a leszállásig, onnan taxi to gates.
Realisztikus időjárással persze, úgy az igazi :) Sőt, ha egyedül vagyok itthon, még szépen végig is mondom a litániát az utasoknak :P Sőt, ha tovább akarod fokozni, állíts le mindent a gépen, nyisd ki az összes csomagteret, mentsd el az állást default-ként, és akkor amikor indulsz, szépen be kell indítani a gépet :) Meg persze jön a csomagoskocsi, és induláskor szépen hátratolnak :D
Három nagy kedvencem van:
A bombardier learjet LJ-45 (ez magasan a kedvenc, szerintem ezt valóságban is el tudnám már vezetni, annyira ismerem a paneljeit :D )
Középtávra: CRJ-700
Hosszútávra: Boing 747 vagy Airbus A321
az Lj-45-el apámmal már körberepültük a világot, vagy 15 megállóval :D (igaz beletelt pár hétvégébe, de nagyon hangulatos volt)
Jah, csak kéne egy gép, ami nem 5-10 FPS között viszi el, meg egy Joystick, amivel repülni is lehet :D
Ilyen alacsony FPS mellett nem igazán merem netre vinni... Szerintem behalna tőle :)
Véletlenül a Jane's F-18-at nem ismered? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!