Win7-64bit->nincs 1680x1050, miért?
Figyelt kérdés
Feltettem a monitor drivert, videokari drivert(legújabbat), de nem tudom rátenni 1680x1050 es felbontásra, mert max 1280x1024 esre rakja alapból. Nvidia control panelen amikor egyedi felbontásként akarom megadni, azt írja nem támogatott, pedig XP-n mindig is ilyen felbontást használtam. Monitorom: Samsung Syncmaster 2243LNX.
Valami ötlet? :S
2011. jún. 25. 21:43
1/3 anonim válasza:
A monitorokhoz is szoktak driver lemezt adni, általában nem teszi fel senki, de ilyen esetekben pont jól jöhet. Nekem is Win7 x64 van meg egy 1680x1050-es Samsung monitor és ilyen problémával nem találkoztam, igaz az ati kártyám van.
2/3 anonim válasza:
Biztos, hogy jó videókártya drivert tettél fel? Milyen videártyókád van?
3/3 A kérdező kommentje:
igazából amit adtak driver, az win xp re jó, de feltettem, aztmondta oké, szóval feltettem(monitor), és win7 est nem találtam, a videokariból meg a legújabb drivert tettem fel win 7 re. Mindent próbáltam már, de semmi :/
2011. jún. 26. 01:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!