Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan távolítsam el a nevem...

Hogyan távolítsam el a nevem onnan? Bővebben lent?

Figyelt kérdés
Amikor belépek pl az emailembe vagy akár ide,már ahogy írom az első betűt automatica kiírja az egész bejelentkező nevem.Ami nem is lenne baj de múltkor benéztem,és megnyomtam az entert a jelszóval és most azt is kiirja.pl:nevem kispista jelszavam 666 most kispista666 és utána kér jelszót.hogy tüntethetem el?meg más is belépett már az én gépemen egy bizonyos oldalra és azóta mindig ott a bejelentkező email címe.Hogy tüntethetem el?
2011. jún. 25. 10:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Milyen böngésző?
2011. jún. 25. 10:57
 2/3 A kérdező kommentje:
google chrome
2011. jún. 25. 10:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Elkezded beírni a címet, megjelenik egy lenyíló részben a lehetséges adat. Erre rámész az egérrel, de nem kattintasz, csak rajta hagyod hogy ki legyen jelölve. Majd egy DELete gomb nyomásával ki lehet törölni.

Ha meg lett jegyezve a jelszó, a beállítások/személyes dolgok alatt törölheted.

2011. jún. 25. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!