Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen hővezetőpasztát vegyek?

Milyen hővezetőpasztát vegyek?

Figyelt kérdés

Vannak akik nagyon szidják az ezüstöt, de van aki meg azt mondja hogy az milyen jó. Na most akkor melyik a jobb? És ha már megmondjátok, hogy szilikon vagy ezüst akkor ajánljatok légyszíves konkrét pasztákat is.

Köszönöm a válaszokat.

2011. jún. 22. 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Arctic Cooling MX-3:

[link]

[link]

2011. jún. 22. 23:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát én egy átlagos pc boltból vettem egy 320Ft-os pasztát ilyen kis mini fecskendőbe van, először fehér, de ha mondjuk procira kened, és megmelegszik vagy 3x-4x akkor szürke lessz, én nekem ilyen van, de nekem bevállt, mert érdes a hűtőbordám, és miután bekentem az alapból 56Fokos procit levitte 35Fokra, szal nekem bevált, mondjuk nagy szükségem is volt rá, ha láttad volna a hűtőbordám alját... fúú.. nagyon érdes!
2011. jún. 22. 23:31
 3/4 Panda Péter ***** válasza:

átlag usernek tök mindegy, csak pár fokot hoz a drágább paszta. ha profi felhasználó lennél, akkor meg úgyis tudnád milyet kell. ezért neked jó a legolcsóbb is (ezt a profi dolgot nem sértésnek szántam egyébként).

MX-2 ugyanolyan jól vezet, de jobb az állaga.

2011. jún. 22. 23:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazából elég meleg a laptopom, ezért szeretném megpasztázni a jobb fajtával hátha lejjebb viszi az összeszáradt létéves gyári pasztát.
2011. jún. 25. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!