Hogy kell a gépemet töredezettség mentesíteni?
Figyelt kérdés
úgy hallottam létezik ilyen.ne haragudjatok,de nem igazán vagyok számítógépzseni...csak mielőtt kinevetnétek..:)2011. jún. 22. 14:30
2/20 anonim válasza:
Nagyon egyszerű! Nem úgy kell mint gondolod. Nyomd meg a billentyűzeten a T betűt hosszan (30-35mp) majd kezdj el kattintgatni az egér bal gombjával és közbe köröket írj vele. Arra vigyázz, hogy a gép legyen bekapcsolva de minden ablak legyen bezárva! Ha ezzel megvagy várj 2-3 percet és már kész is. Ez a verzió oprendszertől független, vagyis működik windowson, linuxon, macen is!
3/20 anonim válasza:
Jajj kifelejtettem majdnem, ha megvagy a kattintással és a körözgetéssel akkor az M billentyűt kell megnyomni kétszer akkor kezdj el várni 2-3 percet.
4/20 anonim válasza:
Szerintem töltsd le az Auslogics Disk Defragot, és azzal mentesíts. Az jobb.
5/20 anonim válasza:
Ahhoz telepítgetni kell és vírusos! Az általam leírt verzió viszont nagyon biztonságos.
6/20 anonim válasza:
14:55-nek:
Láttál már működő Mac-et ? Nem kiállítási darabot valamelyik Media Marktban, hanem rendesen, asztali vagy laptop gépet. Vélem nem, mert akkor nem írtál volna ilyen ostobaságot.
Töredezettség-mentesítés Windows alatt lehetséges saját maga által (Start--Vezérlőpult--Felügyeleti eszközök--Számítógép-kezelés--Lemeztöredezettség-mentesítés. )
Először katt! az "Elemzés"-re, majd az jelzi, hogy kell-e avagy sem tör.mentesíteni. Ha kell, akkor megteszi, a HDD ill. a rajta lévő adatok nagyságától függően eltart egy darabig....
Vannak lényegesen jobb szoftverek erre, de írtad, kezdő vagy e téren, nem bonyolítanám.
7/20 anonim válasza:
14:55 mi ez a baromság amit leírtál?
8/20 anonim válasza:
14:55 vagyok pont hogy te bonyolítod szegénynek! Kérdező! Maradj az általam írt nyomkodos egérkörzös módszernél az csak párperc.
9/20 anonim válasza:
én bonyolítom? csak megkérdeztem h milyen oprendszere van... nemtudom h miért kell baszakodni vele
10/20 A kérdező kommentje:
nah,én a vezérlőpultos verzióra gondoltam,de ott s a számítógépe kezelés re ha kattintok ott nincs olyan pont h lemeztöredezettségmentesítés....(de hosszú szó:)) megpróbálom a másik verziót is,elég szívatós szaga van....de kitudja?!hibákból tanul az ember...:) köszönöm az eddigi válaszokat!
2011. jún. 22. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!