Ha lerejtettem egy mappát, hogyan tudom megtalálni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 22:31
1/3 anonim válasza:
beállítod hogy az elrejtett mappákat megjelenítse. win7 vagy xp?
2/3 Tonka válasza:
Nekem is volt már ilyen problémám és hiába találtam meg hol kell a sajátgépen beállítani, hogy mutassa ezeket a mappákat mégsem látszódtak. Végül mikor a total commander fájlkezelőben állítottam át az megmutatta őket.
3/3 anonim válasza:
Ha win7-ed van, akkor menj be a vezérlőpultba, és a kategóriát állítsd át ikonokra, ott van olyan, hogy mappa beállításai. Arra rákattintasz, és felül van olyan fül, hogy nézet, ott vannak speciális beállítások. Megkeresed a "Rejtett fájlok és mappák"-at és rákattintasz a "Rejtett fájlok, mappák és meghajtók megjelenítése"-re. Ha újra elakarod rejteni, akkor a "Rejtett fájlok, mappák és meghajtók elrejtése"-re. Ha xp-d van, akkor ott is valami hasonlót kell keresni... Remélem segítettem ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!