Vásároltam egy Samsung Galaxy I5800-at, és görög menü néz velem szembe. Hogyan állíthatom át magyarra vagy angolra? (anélkül, h megtanuljak görögül? )
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 20:03
1/5 bp1985 válasza:
Van benne egyáltalán magyar nyelv? A leírásba van valami olyan nyelv, amit te értesz? Abba benne van.
2/5 A kérdező kommentje:
Van angol leírás, de ott tökre nincs leírva, h találom meg a beállítások - nyelvválasztás pontot...most mit tegyek?
2011. jún. 21. 20:12
4/5 anonim válasza:
Ilyen telőm van, de magyar. Kezdő oldal. rácsos a jobb szélén (Alkalmazások). Ezt nyisd meg, a következő oldalon az ikonok legfelső sorában a második a Beállítások (kerék). Ezt is nyisd meg, A betűs ikon (Területi és szövegbeállítások), Területi és régió kiválasztása alatta Nyelvi beállítások Nyelv és régió kiválasztása. Még véletlenül is át lehet állítani, nekem éppen ma lengyelre váltott...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
Közben megoldottam, google a barátunk :-), még a youtube-on is van video erről...hihetetlen!
2011. jún. 22. 06:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!