Az ISO és a CSO az tömörítési formátum? (többi lent. )
elvileg a CSO tömörebb mint az ISO, nem?
akkor ha nekem van egy PSP játékom, ami nem szeretném hogy sok helyet foglaljon, akkor ha jobban tömörítem, akkor is le tudja játszani (persze lassabban töltené be, de UMD is lassú lenn-->nyílván flashelt)
és tudnátok adni olyan programot, amivel ISO-t vagy CSO fájlt lehetne készíteni? mert van nekem 2, csak korlátolt nagyon :S meg van egy ISO-t CSO-vá alakító programom is, csak a mérete nem változott...
a legújabb daemon toolsal már lehet iso képfájlt készíteni: a tálcán az ikonjára jobb klikk és ott van a lemezkép készítése
erről a CSO-ról meg nem tudok túl sok mindent
Az ISO az képfájl (virtuális lemezkép). ImgBurn-el tudsz csinálni lemezből mappákból, fájlokból is, tud magyarul és ingyenes.
A CSO-t én sem tudtam eddig micsoda, de ahogy rákerestem az lesz az iso tömörített formája. De nem találkoztam még vele. Manapság a terrabájtos vinyók korában sztem már nincs jelentősége.
mind kettő képfájl, azt tudtam és is :/
de tömörebbek mint a sima fájl? :S
a 2 progit, köszönöm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!