Hogyan tudom visszaállítani a keresési eszköztárat?
Figyelt kérdés
Windows 7 alatt elviekben mindegyik mappa megnyitása után tudok (gyors)keresni az adott mappában. Egyik napról a másikra eltűnt a keresési eszköztár a felső sorból. Hogy lehet visszaállítani?2011. jún. 19. 14:43
1/5 anonim válasza:
Megnyitsz egy mappát --> jobb klikk oda (abba a sorba), ahol ezek vannak: fájl, szerkesztés, ...--> itt tegyél egy pipát a legelső, "szokásos gombok" c. felirat mellé.
Siker?
2/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy én vagyok a béna, de nekem csak ilyen van, hogy "eszköztárak rögzítése" ami be is van pipálva...
2011. jún. 26. 14:15
3/5 anonim válasza:
Az is van, de nálam pl. ezek vannak bepipálva: "Szokásos gombok"; "Címsor"; "Eszköztárak rögzítése". Másnak is kell ott lennie egymás alatt. Különben nem értem. A keresés a "Szokásos gombok" név alatt fut többek között a "Fel" nyíllal, a "Mappák"-kal ... stb.
Testreszabás sincs? Ott is be tudod állítani... Bár az elvileg akkor jelenik meg, ha már eleve be van pipálva.
4/5 anonim válasza:
Ha sehogy se megy, marad a Ctrl + F , ez a gyorskeresés billentyűkombinációja, ennek működnie kell. (Nem csak mappákban, de netes oldalakon is.)
5/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nekem csak ez a bizonyos "eszköztárak" rögzítése dolog van valamiért. Más feliratot még ha akarnék se tudnék bepipálni, mert ez az egyetlen, amit kihoz. Egyébként a start menüben sincs meg a kereső, pedig tisztán emlékszem, hogy nemrég még ott volt alul...
2011. jún. 26. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!