Segítség, feltörték az msn-címem! (? )
Be voltam jelentkezve, és egyszer csak kidobott az msn, majd kiírta, hogy másik gépről bejelentkeztem. Kérlek segítsetek, hogy hogyan tudom kideríteni, hogy ki volt az? Legalábbis az IP-címet jó lenne megtudni.
(bocsi, nem értek az ilyenekhez, lány vagyok, és maximum néha ülök géphez) köszönöm :)
"Legalábbis az IP-címet jó lenne megtudni.
(bocsi, nem értek az ilyenekhez, lány vagyok, és maximum néha ülök géphez) köszönöm :)"
Ha lány vagy, de méginkább azért mert úgysem értesz az ilyenekhez, akkor hiába van egy IP-címed, maximum leírhatod százszor, mint a szerelmed nevét.
Semmilyen külsős oldalon nem adtam meg.
S azért írtam ide, hogy segítséget kapjak, nem pedig ilyen lekezelő haszontalanságot, gondoltam a hozzáértők segítenek. Ezek szerint te nem vagy az, ugyanis sok segítséget nem kaptam tőled, kár volt pazarolnod az időd.
Nekem régen Windows XP-n volt ilyesmi. A Windows Messenger néha úgy döntött, hogy ő is be akar jelentkezni, miközben én Windows Live Messengert használtam.
Akkor is megeshet az ilyesmi, ha véletlenül máshol is bejelentkeztél és megjegyeztetted a jelszavadat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!