Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet kitalálni a számító...

Hogy lehet kitalálni a számítógép indításakor egyik felhasználói fiók jelszavát?

Figyelt kérdés
tesvéremnek van egy külön fiókja,meg nekem.Mindkettőn megváltoztatta a jelszót,hogy ne tudjak belépni,csak amikor ő akarja.Hogy lehetne ezt megtudni? kérlek segítsetek.nagyon fontos.köszönöm szépen
2009. márc. 23. 11:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Van egy 100%-os megoldás kérdezd meg mi a jelszó :D vagy egy sima keyloger megjegyzi neked amikor belépsz....
2009. márc. 23. 11:56
 2/16 anonim ***** válasza:
mármint ő belép
2009. márc. 23. 11:56
 3/16 A kérdező kommentje:

köszönöm .]

és mi az a keygoler vagy mi? :D azt hogy lehet beállítani?

2009. márc. 23. 12:17
 4/16 A kérdező kommentje:
keyloger*
2009. márc. 23. 12:17
 5/16 anonim ***** válasza:

Keylogger: egy olyan progi, ami megjegyzi az összes leütött billentyűt. Az a baj, hogy fel kell telepíteni, ami ugye bejelentkezés nélkül elég nehéz.

Húzd újra a gépet, és add vissza a kölcsönt.

2009. márc. 23. 12:29
 6/16 anonim ***** válasza:

botolásnál nyomj f8 billentyüt váalszd a csökentett módot és a bejelentkezésnél válaszd a rendszergazda fiokot

az esetek nagy többségébe ehhez nem rendelnek jelszót

rendszergazda fiokba be tudsz lépni onnét pedig meg tudod változtatni a fiokokhoz tartozó jelszavakat

2009. márc. 23. 12:53
 7/16 A kérdező kommentje:

most be tudtam jelentkezni,ugyanis beütötte a jelszót,de ez így nem jó. :S megpróbállom telepíteni.használata egyszerű?

mondjuk ha ő beüti a jelszót és utánna bent vagyok a gépen,akkor hol tudom megnézni amit beírt?

2009. márc. 23. 12:54
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

keylogger addig nem müködik mig nem jelentkezel be

mivel amikor betölt a windows a bejelntkezés után aktiválodik csak ugy hogy hallgas csak rám és f8 al indisd a gépedet

2009. márc. 23. 13:14
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ecsém :)

De ha MOST be vagy jelentkezve, akkor MIÉRT NEM VÁLTOZTATOD meg a saját felhasználói fiókod jelszavát?????? Start > Vezérlőpult > Felhasználói fiókok.

Sőt, ha rendszergazda jogod van, akkor az övét is megváltoztatnám, sőt őt vissza is korlátoznám, ha ő is rendszergazda.

HA BENN vagy a saját fiókodban, annak a jelszavát meg tudod változtatni! (Kivéve, ha a helyi házirendet módosították, de ezt nem hiszem.)

2009. márc. 23. 13:23
 10/16 A kérdező kommentje:

DE a fiókra nem én mentem rá,hanem beütötte a jelszót és azért tudok itt lenni.

Megakartam változtatni,de akkor be kell írni a mostani jelszót is,azt viszont NEM tudom. :]

hogy indítsam f8-al?:P

2009. márc. 23. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!