Hogy lehet kitalálni a számítógép indításakor egyik felhasználói fiók jelszavát?
köszönöm .]
és mi az a keygoler vagy mi? :D azt hogy lehet beállítani?
Keylogger: egy olyan progi, ami megjegyzi az összes leütött billentyűt. Az a baj, hogy fel kell telepíteni, ami ugye bejelentkezés nélkül elég nehéz.
Húzd újra a gépet, és add vissza a kölcsönt.
botolásnál nyomj f8 billentyüt váalszd a csökentett módot és a bejelentkezésnél válaszd a rendszergazda fiokot
az esetek nagy többségébe ehhez nem rendelnek jelszót
rendszergazda fiokba be tudsz lépni onnét pedig meg tudod változtatni a fiokokhoz tartozó jelszavakat
most be tudtam jelentkezni,ugyanis beütötte a jelszót,de ez így nem jó. :S megpróbállom telepíteni.használata egyszerű?
mondjuk ha ő beüti a jelszót és utánna bent vagyok a gépen,akkor hol tudom megnézni amit beírt?
keylogger addig nem müködik mig nem jelentkezel be
mivel amikor betölt a windows a bejelntkezés után aktiválodik csak ugy hogy hallgas csak rám és f8 al indisd a gépedet
Ecsém :)
De ha MOST be vagy jelentkezve, akkor MIÉRT NEM VÁLTOZTATOD meg a saját felhasználói fiókod jelszavát?????? Start > Vezérlőpult > Felhasználói fiókok.
Sőt, ha rendszergazda jogod van, akkor az övét is megváltoztatnám, sőt őt vissza is korlátoznám, ha ő is rendszergazda.
HA BENN vagy a saját fiókodban, annak a jelszavát meg tudod változtatni! (Kivéve, ha a helyi házirendet módosították, de ezt nem hiszem.)
DE a fiókra nem én mentem rá,hanem beütötte a jelszót és azért tudok itt lenni.
Megakartam változtatni,de akkor be kell írni a mostani jelszót is,azt viszont NEM tudom. :]
hogy indítsam f8-al?:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!