Vettem egy új androidos ZTE telót, hozzá egy 8GB-os memó kártyárt. Hol találom meg az ikonját? (infók lent)
Feladatkezelőben láttam az erőforrásoknál hogy a memóra 92%-osan telített(Használt rendsz memória :384,54M Szabad rendsz memória : 29,55M Teljes rendsz memória : 4144,78M)Lehetséges az hogyha teljesen megtelik a teló memória akkor automatikusan átvált?Itt még van egy infó amit egy letöltött alkalmazás egy bizonyos "Elixir" nevű progi nyújtott :" Egy külső tárolóeszköz információ
Állapot : Csatlakoztatva
Útvonal : /scard
Látható : igen
Blokk méret : 32768bytes
Összes : 7GB 424 MB
Szabad : 7GB 261 MB 96KB
Elérhető : 7GB 261 MB 96KB
Remélem ennyi infó elég lesz a kérdés megválaszlására
De akkor se értem, hogy minek az ikonja kell. A telefoné? Annak nincs. Az alkalmazásoké? Azoknak van a menüben.
Amit értek az amit szeretnél: a kártyára telepítést.
Akkor:
1. Lusta voltál olvasni az androidról. Ha ezt megtetted volna akkor tudnád, hogy nem lehet a kártyára telepíteni. Ezt igazán meg lehetett volna tenni vásárlás előtt, hogy képbekerülj a rendszerrel kapcsolatban.
2. A kártyára telepítéshez vagy rootolod és megcsinálod az app2sd-t vagy ha elérhető a szolgáltatódnál a 2.2-es frissítés felteszed azt. 2.2-nél is csak a telóra tudsz telepíteni de utána át tudod helyezni az alkalmazásokat a kártyára. Igaz nem mindet és nem is 100%-osan de legalább valami.
lusta a használati utasítást elolvasni
De ez nem is a használati utasításba van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!