Lenovo SL500 burkolatot hol kapok?
Figyelt kérdés
Van egy ThinkPad SL500 as gépem és kicsit kopott az a burkolta ami a csuklótámasz meg amin a touchpad is van az ujjlenyomat olvasóval együtt. Szóval az az első rész. Meg a rajta lévő matricák már nem jók mivel oprendszert is cseréltem, ha leszedem akkor meg alatta nem kopott, és eléggé össze is karcoltam. Tehát ha valahol találnék egy újat, ésszerű árért azt megvenném, de nincs sehol, legalábbis nem bukkantam rá, vagy ilyet lehet rendelni valami lenovo oldalon??? Kicsit analfabéta vagyok a témában, ilyet még soha nem kellett cserélnem.
Köszi a segítséget.
2011. jún. 16. 20:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!