Ez még javítható? Megéri javíttatni?
A fujitsu laptopom eléggé gázos. Win 7 van rátelepítve, de sztem leszedhettem vmi vírust, ami nagyon sokat ártott. Néha elmegy a hang, és van hogy visszajön. Ha el akarok indítani egy videót pl. youtube-on akkor lefagy az egész mert vmi plug in összeomlott. Kb. olyan 10 perc után az egész kinézet átalakul. És egy év mire behoz egy programot. De a legnagyobb gond hogy sokszor előjön a kék halál ha pl. több ablak van megnyitva a neten. Le akartam szedni a google chrome-ot de nem ment, mert ha le is jött valahányszor megnyitom újra jön a kék halál. Haverommal próbáltunk XP-t rátelepíteni, de telepítés közben is jött a kék halál.
Szóval nagyon szépen kérlek írjátok le hogy szerintetek megéri-e megjavíttatni, vagy olcsóbb lenne egy új laptopot venni.
Előre is köszi minden választ :)
Ez valószínűleg hardverhiba. Valami halódik abban a gépben. Ezt olvasd el és próbáld tesztelni, mi okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!