Mit csináljak, melyikre kell pipa és melyikre nem, hogy jó legyen?
Tegnap már nem tudom mit csináltam, de a lényeg, hogy itt: [link]
beállítottam, hogy a windows állítsa be a géphez a szükségeset, és mindent ki pipált. így, google Chrome-ba most a gyakori kérdéseket is, csak így jeleníti meg: [link]
a facebook-ot, és a gmail-t meg be sem hozza. a Mozzilával nincs gond, ott szépen fut minden, csak már megszoktam a gyorsaságot, és egy picit lassúnak tűnik a Chrome-hoz képest. mit csináljak illetve, ha tudnátok XP-re ajánlani gyors és elfogadható böngészőt megköszönném.
Ez igen,ilyet se láttam még :)
Szerintem kisérletezz vele.Én a legjobb megjelenítéssel kezdeném
A rendszerbeállítások csak a rendszerre vonatkoznak, hogy jelenjenek meg az ablakok vagy menük. Nem kellene hatással lennie a böngészőben megjelent tartalomra.
Próbálj meg sütiket törölni, vagy CTRL+F5-t nyomni, és akkor nem a gépről tölti be a hibás adatot a böngésző, hanem újra lekéri az oldalról, aminek már jónak kell lennie.
eleve azt nem értem, hogy miért csak ezeket az oldalakat nem hozza be rendesen mikor egy jobb grafikájú játékot, betölt. a the westet is gyönyörűen hibátlanul betölti, akárcsak a klánháborút... ezt meg nem képes... a youtube-nak sincs baja... akkor nem értem...
most nézem, a facebook gmail megjavult, lehet hogy belső hibája volt... már csak a gyakori nem jó... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!