Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi ez? Eltűnt minden a gépemrő...

Mi ez? Eltűnt minden a gépemről és valami baj van a merevlemezemmel! Windows XP Restore. Mit csináljak? :S

Figyelt kérdés

Jött egy vírus, majd kiírta, hogy restartoljak... restartoltam, és minden eltűnt a gépemről, semmi háttér, semmi program, még Paint sincs! még explorer se, semmi kép semmi mappa, semmi, csak a tálca! Kidob valami Windows XP Rrestore programot ami megkeresi a hibákat és kiírja a hibákat de persze azegészprogram angol, nem nagyon értek minden szót, főleg szakszavakat, nem vagyok egy zseni... Hiába megyek rá bármire is, ugyanaz. Restart, és újból ugyanaz...

Hívjak el valami szám.gép zsenit? Megmenthetőek a fájlok a gépemen? :( Semmit nem írtam ki CD-re, mindenem elveszne :S

2011. jún. 14. 15:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jelszavakat arra használják fel hogy belépjenek e-mailbe meg ilyenek, és ha az meg van, már könnyebb dolguk lesz a bankkártyáddal, vagy a PayPal, AlertPay internetes számláddal. De ha ott kiírta a fájlokat akkor még megvannak, lehet hogy a vírus fekete halált imitál. TotalCommander-t szerezd be, meg egy nagy méretű hordozható vinyót. Ha kihozza a total commander a fájlaidat akkor le tudod menteni, DE NEM AJÁNLOM, mivel valószínű hogy a képeid, zenéid is megfertőződtek, így hát újra telepítés után ha a fájlokat vissza állítod kezdhetsz mindent előről, így hát még mindig az újratelepítés mellett pártolok. DE FONTOS, HOGY MIKOR ÚJRATELEPÍTED A RENDSZERT, FORMÁZD LE MIND A KÉT PARTÍCIÓT!! Akkor nem lehet baj.
2011. jún. 18. 15:24
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi :) Újratelepítettem, most már minden oké, leszámítva hogy eltűnt mindenem... :/
2011. jún. 19. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!