Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Particle Illusion programot...

A Particle Illusion programot valahonnan le lehet tölteni?

Figyelt kérdés

Teljes verzióba kéne, torrentel is jó, de eddig torrentel is csak trial versio-t, azaz olyan verziót találtam ami 3 napig engedi a programot használni utána "Buy this programm for X dollars", vagyis nem teljes verzió.

Tudom hogy az ilyen programokat nehéz beszerezni, de pl egyik ismerősöm is torrentel letöltöttem a teljes PhotoShop-ot....ez pedig annál kisebb program.

Tud valaki segíteni? Annyira kéne ez a progi mert olyan jó dolgokat, látványtechnikákat lehet vele csinálni :D

2011. jún. 13. 18:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ezt megcsináltad?

A "Particle\reg" mappában az "install instructions"-ban írva van, hogy a

particleIllusion.exe

pIllusionRender.exe

fájlokat másold a telepítési mappába (C:\Program Files\particleIllusion_3), írd felül az ott lévőt.

Ezután lesz full verziós.

2011. jún. 14. 19:55
 12/12 A kérdező kommentje:
köszi:) most az aaz ablak se jött ki:D
2011. jún. 14. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!