Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » ELTŰNTek a gépről az ikonok,...

Rozsaszin_parduc kérdése:

ELTŰNTek a gépről az ikonok, az asztal, a tálca meg minden! Hogy tudnám visszahozni őket?

Figyelt kérdés
Telepíteni akartam egy skin-t a gépre és mikor újraindítottam kidobott egy hibaüzenetet, hogy az explorer.exe nem található vagy vmi hasonlót, és ezek után jött a baj !! :S valaki esetleg tud megoldást?
2011. jún. 13. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:

ctrl+alt+del

feladatkezelő indítása

alkalmazások

új feladat:-megnyit->explorer.exe

enter

és elvileg indul..

2011. jún. 13. 12:52
 2/5 A kérdező kommentje:
próbáltuk és semmi..:S egyéb megoldás?
2011. jún. 13. 13:03
 3/5 P.O.C. ***** válasza:

Indítsd csökkentett módba, majd a rendszer visszaállítás segítségével állítsd vissza a gépet egy korábbi időpontra.

Ha a csökkentett mód sem megy, kénytelen leszel újratelepíteni a Windowst, és levonni a következtetést: a Windows úgy szép ahogy van, és ezért nem kell mindenféle idióta által összetákolt skin -el csinosítani. :)

2011. jún. 13. 13:25
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm !! :):)
2011. jún. 14. 11:09
 5/5 anonim válasza:

Könyörgöm! :D

Feladatkezelő -> Új Feladat -> Asztal

Ennyi xDD

Tudom, hogy már régi kérdés, de muszály voltam leírni ^^

2012. dec. 22. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!