Létezik olyan képtárhely, ahova 20-30MB-os képeket is fel lehet tölteni?
Ezt még sosem próbáltam, de tök felesleges is, 1600x1200-nál nagyobb felbontásban, ha csak képernyőn megjeleníteni akarod. Gondolom profi géppel készültek, és tif vagy mittomén milyen formátumúak.
Ha csak az kell hogy bárhonnan bárki le tudja tölteni, akkor a tárhelyet javaslom, pl data.hu, rapidshare, hotfile, megaupload, meg van még 1000.. pl filesonic, fileserv,wupload, vagy akár a windows live-on is van ilyen lehetőség.
Akár többet össze is csomagolhatsz zip-be rar-á egy fájlként, vagy egyenként is felrakhatod. Ahogy tetszik.
Köszi szépen a választ, erről a lehetőségről én is tudok (hotfile és társai), de ezek szerint nem tudom úgy megoldani, mint pl. a képhost.hun hogy böngészőben is simán meg lehessen nyitni a képet és jobb klikk/letöltéssel leszedni...:(
Egyébként egy ps-ben készült óriásposzterről lenne szó (70x150cm 300dpi)
Hát akkor mindenképpen tárhely..
Sztem..
Azért is mondom, mert egyszer egy ilyen képet kaptam emailben (freemail), és nem győztem letölteni(onnan), annyira carul kezelte. Szerintem csinálj indexképet(mármint kisebb méretűt, formátumút) azt töltsd fel képfeltöltőre(mondjuk én a noob.hu-t jobb szeretem), a rendeset meg tárhelyre, aztán ami kell azt letöltheti, emilben meg csak a linkeket, szépen sorba rendezve, értelemszerűen nevezve.
Én így csinálnám.
Kiegészíteném azzal, hogy a 20MB az mindenképpen letöltődik a gépre, ha böngészőn keresztül jelenítődik meg akkor is, és az 5Mbites nettel is 32,5 másodperc, amit ki kell várni.. :)
Érted mi itt a probléma?
Amúgy lehet valamelyik engedi, nem néztem meg, kereskedj az ilyen oldalak között.
Persze hogy értem, mi itt a probléma... és hát elég sok a probléma :D
Köszi szépen, akkor megoldom valahogy!
Fog az menni, dönts okosan, de még mondok valamit:
Amikor betöltődik a kép, egyszer már rákerült a gépedre.
Na most ha jobb klikkelsz és mentés másként, még egyszer letölti, csak ahova te mondod neki, nem a böngésző temp mappába.. :)
Tehát az dupla idő. Bár egyes böngészők lehetnek okosak is, csak ezt most nem tippelném meg. Firefoxra nem tenném a voksom, operában inkább bíznék ilyesmi téren, de a nyomdában nem tudom mi van megint. :)
Sok sikert!
Köszi barátom, rendes vagy!
Egyébként az új Firefox szerintem nem tölti le a képet alapból, de most már tényleg megoldom valahogy...hmm
Eszembe jutott még a fecebook-os megoldás...
az oldalra tömörítve rakja fel, viszont ha a letöltésre megy az illető, akkor az original méretet tölti le.
ÁÁá mégsem jó, ténylegesen lebutítja a fájlt :(
Na marad a hotfile. Tényleg köszi, hogy segítettél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!