Mi baja lehet a messengeremnek?
Figyelt kérdés
Az msn-hez használok msn plust. Valemelyik nap szólt a gép, hogy akarom-e frissíteni. De utána többet nem volt hajlandó működni. Pedig ott van a programok között. Letöltötem mégegyszer, telepítettem de nem működik az msn plus. Mi lehet a baj?2011. jún. 10. 11:24
1/3 A kérdező kommentje:
*letöltötTem
2011. jún. 10. 11:25
2/3 anonim válasza:
Szerintem valahogy nem működik együtt az msn ed és az msn pluszod.Rendszervisszaállítást javaslok egy korábbi állapotba,egy akkoriba,amikor még biztosan tudod,hogy jó volt a rendszer.
3/3 Smartguy86 válasza:
Töltsd le a CCLeaner nevű progit, uninstalláld le vele a Messengert és a Plust, aztán takarítsd ki vele a registry-t és a fölös fájlokat is. Aztán telepítsd újra az egész Messengert. Működni fog tutira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!