Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol kapok (linket kérnék)...

Hol kapok (linket kérnék) ilyen számítógépet amin az alábbi program fut?

Figyelt kérdés

[link]

(windows érdekelne)

Köszönöm

2011. jún. 10. 07:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Gép: Számítástechnikai boltba befáradsz ezeket a paramétereket megmutatod az eladónak és összeállítanak neked egy ilyen gépet.

Program: Az újabb gépeket már csak windows 7-el árusítják illetve vista-val. ( Ha jól tudom. ) Ezt is kérheted az üzletben, hogy telepítsék rá a gépre. Ha csak a program kell akkor szintén számítástechnikai bolt. Ha nem akarsz sehová sem menni akkor webshopon keresztül megrendeled és kiszállítják a címedre.

Nem mellékesen merre lenne a legjobb neked a számtek bolt? Mivel nem írtad merre laksz.

2011. jún. 10. 07:35
 2/3 A kérdező kommentje:

Budapesti vagyok (csepel XXI.ker)

Windows 7 lenne a jó mert ahozz már hozzászoktam és meg vagyok vele elégedve , most is van egy gépem (azon írok) csak letöltöttem a trial verzióját de nem indult mert nem elég jó a gépem hozzá. Amugy nincs rossz gépem szerintem mert még az auchanba vettem 200e-ért (notebook Samsung) csak valószínűleg nem elég jó a videokártya vagy a grafikai kártyám vagy a fene tudja :) Nem értek hozzá.

A cél tehát hogy amit linkeltem progit futtatni tudjam a gépen , filmes szakmában dolgozom igaz rendelkezésre áll az a program a munkahelyemen de jó lenne haza vinni a munkám (tehát otthon is szerkeszteni/vágogatni)

A CS5.5 effects programot nem kell megvennem mert eltudom hozzni munkahelyről egy feltelepítés erejéig.

Esetleg lehet kapni olyan gépet (mindenképpen notebook kellene) készen ami tud ilyet ? Nem határolódom el a összeállitástól is valószínűbb hogy az lesz (gondolom arra is adnak garit) csak kérdezem. Ez a fránya informatika meg komolyan mondom naponta változik... Egyik nap jó a gépem egy programhoz másik nap már elavult :)

2011. jún. 10. 07:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Itt válogathatsz laptopokban:

[link]

[link]

Multimédiás gépek között válogas. Nem kell sehová sem menned. Mivel websopok a rendelést a címedre kiszállítják. Az átvételtől számítva 8 munkanapod van arra, hogy kipróbáld teszteld. Amennyiben nem válik be úgy visszaküldöd, minden következmény nélkül vagy visszaviszed. Az üzlet köteles visszafizetni a vételi árat a kiszállítási díjjal együtt. Gyakorlatilag nem kockáztatsz semmit. A vételi árat max 30 napon belül visszautalják.

Annyit még, hogy érdemes egy emaillel rákérdezni az üzleteknél, hogy a te problémádra melyik konfigurációt ajánlják. Esetleg amit kinéztél alkalmas e a feladatra.

2011. jún. 11. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!