Counter Strike 1.6 Ultimate Edition --- AWP célkereszt csere, de hogyan?
Az a gondom van, hogy a CS 2010 Ultimate ban az AWP nek a célkeresztje (ha zoomolok) elég "gagyi". Gondolom nem vagyok azzal egyedül, hogy zavar az, mikor a célkeresztben a két csík nem ér össze és nincs konkrét metszéspont. Az lenne a kérdésem, hogy ezt a célkeresztet hogyan tudom (ha egyáltalán lehetséges) kicserélni. Már próbálkoztam vele, felülírtam a cstrike ---> spirits könyvtárban lévő sniper_scope fájlt egy Netről leszedett, azonos méretű fájlra, de sajnos semmi sem változott... Még akkor sem ha letörlöm ezt a bizonyos fájlt.
Valakinek van ötlete?
Igen... Ahogyan a kérdésben is írtam már, a cstrike --> spirits mappán belül felülírod a sniper_cope fájlt, (lehet hogy rejtett, nem emlékezem pontosan) egy másikkra (tetszőleges, netről szedj le egyet) majd mikor a játékban vagy, nyisd meg a consolt (nálam a "0") és írd be: " crosshair 1 " Ezt minden indítás után meg kell csinálni, de átvált. Ha nincs kedved keresgélni másik célkereszt után, akkor is írd be a consolba a parancsot, és az 1.6 os célkeresztre fog váltani.
Remélem sikerül... remélem pontosan emlékeztem, már rég volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!