Mit csináljak h elinduljon a játék? :S
Régebben letöltöttem a Sims 3at ésakkor sikerült. Azóta ujra lett rakva a gép és mostr megint letöltöttem.crackeltem is, de nemtudom h miért, de ugyanugy kiirja h tegyem be a lemezt. Mi lehet a baja?:(
Elöre is köszönöm:))
Akkor ez egy másik letöltés?
Valószínűleg nem hozzá való a crack, rossz törést raktak mellé. Keress egy hozzá való cracket a gamecopyworld-ön (nézd meg a pontos verziószámát a játéknak), vagy szerezd meg az egész játékot crackestül, mindenestül, hátha az jó lesz.
A Sims 3 Launcher (tod az az ablak, ami bejön, mikor elindítod a játékot) bal alsó sarkában van egy rohadt hosszú számsor. A verzió szám. lehet 1.1.1341531... satöbbi
verziótól függ a hosszúsága, de csak az első két tizedesjegyig nézd. A kapott szám a verziószám, amihez való crack kell. Itt nézd meg:
válasz egy NoDVD/Fixed Exét. Katt rá. Leugrik az oldalon oda, ahol van a fájl. a fájlnév mellett van 1 kék flopi-kép arra katt rá. Kiad egy ablakot. Nyomj rá az egyik Mirror[szám] linkre és töltheted is :D
- Daysmith
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!