Hogy lehetnem beállítani, megcsinálni?
Régebben rendes kimenetelű egeret és billentyűzetet használtam. Vettem drótnélküli egeret és billentyűzetet (USB-s) , és egy kis valamit be kell gyugni a gépbe és az mind 2-t üzemelteti. Az a problémám hogy amig boot van addig nem működik. (újra akarom rakni a windows-t csak nem reagál semmire se de csak amíg a bioszba vagyok, emígy birok irni meg minden). Szoval mit lehetne csinálni hogy működjön ,mert amazt a billentyűzetem eladtam.
kérem segítsetek.
Hali
Tudomásom szerint a régi gépek nem indulnak addig ameddig nincs bedugva ps2 egér és billentyűzet így szerintem kárj valakitől kölcsön egy régi akár nagyon rosz állapotban lévő egeret és billentyűzetet ,hogy ujra tudd telepíteni ameddig be nem állítod az uj cuccokat ,hogy arról működjön a masina.
de az hogy lehet hogy a bootbe csak annyit működik hogy meg birom nyomni az F11-et meg nem is régi gép 2007- be vettem
a régit meg szétszedtem levettem róla az a gumi valamit és visszaraktam és nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!